Workshop

Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker voor een lezing, workshop of een serie van trainingen op het gebied van sportpsychologie? Dan kom ik graag bij jou op stal. Ik geef bijvoorbeeld over een algemene introductie in de sportpsychologie, of ik laat jou en je stalgenoten kennismaken met een mentale tool, zoals het visualiseren van een proef, waarmee we samen gaan oefenen.  Daarnaast verzorg ik informatiebijeenkomsten voor specifieke doelgroepen zoals ouders en instructeurs. 

Mijn workshops en lezingen zijn hands-on. Dus we gaan meteen aan de slag! Je gaat naar huis met het gevoel dat je direct aan de slag kan en de mentale tools kan toepassen in je dagelijkse training en tijdens je wedstrijd. Na de workshop heb je duidelijk voor ogen wat je doelen zijn en hoe je deze waar gaat maken.

Neem gerust contact op via de contactpagina voor een vrijblijvend voorstel.

Workshop ‘Weg met de wedstrijdstress’

In deze workshop leer ik je 3 mentale vaardigheden, waardoor je weer met meer plezier en gezonde spanning op wedstrijd kan!

Herken je je misschien in een van deze volgende dingen?

  • je legt de lat te hoog
  • je bent zelden of nooit tevreden over je prestatie
  • je bent al een week voor de wedstrijd zenuwachtig
  • je beleeft weinig plezier aan het rijden van een wedstrijd
  • je blijft langer op een lager niveau starten, dan nodig

Als je je in één van de bovenstaande dingen herkent, is deze workshop iets voor jou!

Heb je nog vragen of wil je de workshop boeken? Mail dan naar info@mind2perform.nl  

Workshop ‘Optimale Prestatie Staat’

Merk jij dat je soms niet met de juiste focus de ring in gaat? 

Je denkt voor de jury, je oordeelt over je rijden terwijl je rijdt, je bent meer bezig met wat anderen van je zullen denken dan met het rijden van je proef.

Je merkt dat je gauw wordt afgeleid door dingen waar je geen invloed op hebt, of bepaalde gedachten. 

Dan is deze workshop iets voor jou! We onderzoeken jouw optimale prestatie staat, ik geef je de tools die je naar deze optimale staat toe brengen en leer je ze toepassen op het moment dat je afgeleid bent, zodat jij met optimale focus en gezonde spanning kunt presteren!

Na deze workshop kun jij herkennen of je in jouw optimale prestatie staat bent, weet je precies wat je te doen staat om in deze staat te komen en kun je herpakken als je uit deze staat raakt. 

Neem gerust contact op als je meer wilt weten of een workshop wil boeken. 

contact

(+31) 06 1378 9622

info@mind2perform.nl

KVK. 56999615

volg mind2perform