Weg met de wedstrijdstress?

 

Schrijf je hier in!

en ontvang meteen mijn video met tips in je mailbox

PS. ik beloof je geen SPAM te sturen. Check hier mijn privacyverklaring

Ben jij op zoek naar meer plezier en betere prestaties op wedstrijd?

Je bent op zoek naar een betere samenwerking met je paard, naar betere prestaties en meer plezier in het rijden van wedstrijden.

Op dit moment worstel je veel met wedstrijdspanning en blijven je prestaties nog uit.

Je bent er klaar mee en wilt nu gewoon knallen op die wedstrijd!

Met mijn nieuwe paard scoorde ik goed op wedstrijd en zo kwamen we samen steeds een klasse hoger. Maar eigenlijk werd ik steeds zenuwachtiger voor de wedstrijden en door de spanning lukte het niet om van de wedstrijden te genieten en om op mijn eigen niveau te presteren. Om het plezier in het wedstrijd rijden weer terug te krijgen en om van de wedstrijdspanning af te komen ben ik gestart met de mentale training bij Mariken. Ik heb geleerd om positiever te blijven denken tijdens de wedstrijden, haalbare doelen te stellen en me beter te focussen waardoor mijn prestaties zijn verbeterd. Ik merk nu al dat de wedstrijden weer veel leuker zijn en ik verwacht dat ik in de toekomst weer echt van de wedstrijden kan gaan genieten!

Desiree

Ja, stuur mij de gratis online training

“Weg met de Wedstrijstress”

Je gaat leren:

Hoe je ondanks de prestatiedruk kan presteren

Hoe je ervoor zorgt dat je met de juiste focus de wedstrijdring in gaat

Hoe je minder bezig bent met het resultaat, juryleden, omstanders, andere combinaties en meer met je eigen rijden

Welke doelen je stelt om beter gefocust te blijven

Mijn naam is Mariken. Ik ben SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en werk met wedstrijdruiters in alle disciplines van de paardensport. 

Zelfs ben ik een fanatieke amateur ruiter. In mijn eigen rijden en in mijn werk kom ik verschillende mentale momenten tegen. Ik vind het ontzettend zonde om hier punten te laten liggen, omdat je in de mentale training handvatten krijgt aangereikt, die je prestatie onmiddellijk kunt verbeteren. Je kunt de tools gemakkelijk toepassen in je training en dagelijks leven, waardoor het je tweede natuur wordt.