Klanten over Mariken

Paardrijden doe ik al sinds mijn 8e, maar pas de laatste 3 jaar ben ik echt fanatiek geworden. Met mijn nieuwe paard scoorde ik goed op wedstrijd en zo kwamen we samen steeds een klasse hoger. Maar eigenlijk werd ik steeds zenuwachtiger voor de wedstrijden en door de spanning lukte het niet om van de wedstrijden te genieten en om op mijn eigen niveau te presteren. Om het plezier in het wedstrijd rijden weer terug te krijgen en om van de wedstrijdspanning af te komen ben ik gestart met de mentale training. Ik vond de mentale training heel leerzaam en verhelderend. Wat ik heb geleerd is positiever te blijven denken tijdens de wedstrijden, haalbare doelen te stellen en me beter te focussen waardoor mijn prestaties zijn verbeterd. Ik merk nu al dat de wedstrijden weer veel leuker zijn en ik verwacht dat ik in de toekomst weer echt van de wedstrijden kan gaan genieten en dat ik steeds beter mijn eigen niveau kan halen! 

Desiree Perlee

Ik vond het heel leuk om ook eens op een andere manier mijn sport te beoefenen. Elke week ging ik naar Mariken om mentaal beter te worden in turnen. Elke keer was het weer anders en op een leuke manier, door spelletjes te doen of soms oefeningen waarmee ik me dingen ging verbeelden. Dus door spelletjes te doen, leerde ik steeds beter me mentaal goed in te stellen. En daarnaast, waren het ook nog gezellige lessen!

Sinds de lessen van Mariken kwam ik erachter dat het veel leuker is om te turnen als je je echt positief instelt. Ik probeer ook alles wat ik doe serieus aan te pakken en zo goed mogelijk te doen. Door me mentaal zo in te stellen, heb ik dit jaar meer dingen in m’n oefeningen kunnen doen dan dat ik zonder de lessen had gekund. 

Lisa

Anne Mariken heeft mij mentale training gegeven in mijn rol als bondscoach van het nationaal damesteam Ultimate Frisbee in 2011. Het was mijn eerste keer als bondscoach. Het team stond voor een grote uitdaging: het was een nieuw team, de speelsters hadden een gemengd niveau van ervaring, en er was een korte voorbereidingstijd. De coaching van Anne Mariken heeft mij in deze periode veel steun en houvast gegeven. Ze had voor iedere sessie een thema voorbereid dat goed paste, haar methodes waren verrassend en effectief, en ik kwam er gesterkt vandaan. Dank je wel, Anne Mariken!
Katharina Schwarz

De mentale trainingen vond ik echt heel erg leuk om mee te maken. Elke week kreeg ik een nieuw onderdeel om aandacht aan te besteden die week en het uit te voeren op de trainingen. Ik heb er echt heel erg veel van geleerd en op de wedstrijden kan ik veel beter omgaan met mijn zenuwen. Ik heb geleerd dat je altijd moet denken: ik kan dit! Als je die motivatie hebt en je gelooft in jezelf, komt alles goed! Nog heel erg bedankt dat je met mij wilde samenwerken, want ik heb er veel van geleerd.

Fabienne

Wij hebben met een groep van 4 schutters bekeken waar een sportpsycholoog ons kon helpen bij het verder gaan in onze sport. Anne Mariken heeft ons laten zien waar onze problemen vandaan komen en hoe we een begin konden maken met het oplossen van onze problemen. Het is niet dat ze met een korte cursus alle problemen opgelost heeft, maar we hebben nu de tools en de kennis om onze problemen op te lossen. Mij heeft het erg geholpen om mijn rozenvrees ( een bekend probleem bij handboogschutters) herkenbaar te maken en op te lossen. Het is nu een probleem geworden op de achtergrond wat een voortdurend onderhoud nodig heeft, maar geen ernstig probleem meer is.

De training in een groep heb ik als prettig ervaren, ondanks dat het soms wel heel persoonlijk werd. Ook het omgaan van Mariken met de problemen en de interesse in onze sport heb ik als zeer prettig ervaren.

Max Pasveer

contact

Mind2Perform

KVK. 56999615

(+31) 06 1378 9622

info@mind2perform.nl

volg mind2perform