Mind2Perform Academy

Je zoekt naar een betere samenwerking met je paard,

naar betere prestaties

en meer plezier in het rijden van wedstrijden.

Maar je merkt dat dit op dit moment anders is:

Tijdens je wedstrijd ben je voor de jury aan het denken.

Na je proef ben je uitgeput, je hebt alles gegeven.

Je oordeelt over je eigen rijden en raakt gefrustreerd, want je wilt het zo graag goed doen.

Je moet er hard voor werken en gaat absoluut niet vanzelf, gemakkelijk of vloeiend.

Je hebt veel spanning en stress voor het rijden van een wedstrijd, bent al een week zenuwachtig.

Je legt de lat heel hoog. Het is nooit goed genoeg.

De Mind2Perform Academy is er voor ruiters zoals jij!

Voor ruiters en amazones die beter willen presteren, zich realiseren dat zij een belangrijk deel uitmaken van hun team met het paard en weer willen genieten van het paardrijden en op wedstrijd gaan.

Voor ruiters  en amazones die het beste uit zichzelf en hun paard willen halen. Voor een betere samenwerking, prestatie en meer plezier.

Ik merk in de paardensport dat veel ruiters en amazones de lat heel hoog leggen, voor hun paard en voor zichzelf. Hierdoor raken ze gauw gefrustreerd in de training en worden ze teleurgesteld. Omdat dingen niet lukken of het resultaat van een wedstrijd tegenvalt.

Vaak laat je punten liggen doordat je zenuwachtig, gespannen, gefrustreerd of (faal)angstig bent.

Met de modules in de mind2perform academy leer je met simpele tools je mindset te trainen zodat jij en je paard beter presteren met meer plezier.

De opbouw van de Mind2Perform Academy:

Vaak laat je punten liggen doordat je zenuwachtig, gespannen, gefrustreerd of (faal)angstig bent.

Met de modules in de Mind2perform Academy leer je met simpele tools je mindset te trainen zodat jij en je paard beter presteren met meer plezier.

Module 1

Jouw Ruiterdroom

Aan het einde van deze module heb je een duidelijk beeld van je droom, laat je je niet tegen houden door de belemmeringen en blokkades die je hebt in je hoofd. ❤️

Module 2

Jouw Ruiterdoel

Na deze module heb je een duidelijk beeld van hoe jij doelen stelt, hoe je zelf presteert en wat jij volgende week, maand en het komende jaar wil bereiken. Zo kun je doelgericht gaan trainen met je paard!🐴

Module 3

Jouw Ideale Prestatiestaat

De ene ruiter heeft juist veel spanning en druk nodig om goed te presteren en de ander juist heel weinig. Dit kan verschillen per discipline. En vergeet je paard niet: wat is het optimale spanningsniveau van je paard? ⚡️

Module 4

De juiste focus

Afleiding is aan het einde van deze module verleden tijd.😉Je herkent wanneer je afgeleid bent, en switcht gemakkelijk terug naar het rijden. Hierdoor stap je na het rijden altijd af met een super fijn gevoel. 

Module 5

De juiste aanspanning

In deze module leer je het verschil tussen de juiste aanspanning, teveel ontspanning en uiteraard teveel spanning. Je leert je spierspanning en ademhaling onder controle te krijgen. Ook op momenten dat je zenuwen of spanning de pan uit reizen, weet je na deze module hoe je dit omzetten! 💪

Module 6

Het perfecte plaatje

Je voorstellingsvermogen is één van de krachtigste tools in de mentale training! Dit levert je op dat je altijd voorbereid bent, de ideale wedstrijdvoorbereiding hebt en de mentale technieken kan implementeren. 💭

Module 7

De juiste mindset

Na deze module weet je in welke ‘mental state’ je verkeerd, op elk moment van de dag. Ook kun je schakelen naar een state of mind waarin je lekker kunt gaan trainen of presteren. 🧠

Module 8

De ideale Wedstrijdvoorbereiding

In deze module komen alle vorige modules bij elkaar. Je hebt een gameplan zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat! 🥇

F.A.Q.

Ik heb geen eigen paard. Kan je dan mee doen?

Voor de Mind2Perform Academy is niet nodig om een eigen paard te hebben. Mijn online training is zo ingericht dat het ook zeer geschikt is voor fanatieke manegeruiters, ruiters en amazones met een bijrijdpaard of een verzorgpaard. Als jij merkt dat je in je tijdens het rijden last hebt van frustratie, faalangst of zenuwen, dan is deze mentale training iets voor jou!

Mijn paard is/ Ikzelf ben geblesseerd.

Omdat de online training gaat over jouw mentale staat, en het voornamelijk betrekking heeft op het aanleren van mentale vaardigheden van de ruiter of amazone, heb je je paard hier niet bij nodig. 

Mijn paard is jong of juist heel oud. Heeft het dan zin om mee te doen?

Omdat de online training gaat over jouw mentale staat, en het voornamelijk betrekking heeft op het aanleren van mentale vaardigheden van de ruiter of amazone, hier heb je je paard niet bij nodig. Je leert omgaan met spannende situaties, maar ook met teleurstellingen. Dit is nuttig voor het rijden op alle niveau’s, alle leeftijden van paarden en ruiters, en in alle disciplines toepasbaar. 

Op welk niveau moet je rijden om mee te doen?

Mentale training is voor iedereen van belang, of je nu beginner bent. Of op het hoogste niveau wedstrijden rijdt. Zelfs al zou je nooit meer op een paard stappen, dan kan je de mentale vaardigheden gebruiken op andere prestatiemomenten in je leven, zoals bij het geven van een presentatie of een sollicitatiegesprek. 

Geef je ook persoonlijk advies of begeleiding in de Mind2Perform Academy?

Yes! Tijdens de maandelijkse Q&A sessies kun je al je vragen kwijt! En natuurlijk, mocht je voor het LIVE traject kiezen, dan krijg je een online intake en 3 coach calls waarin je persoonlijke begeleiding krijgt van mij. In het VIP traject krijg je alles van het LIVE traject plus 3 persoonlijke coachmomenten van jou samen met je paard. 

Mocht je nog meer persoonlijke begeleiding willen of nodig hebben, dan kan je altijd nog extra coach calls met me inplannen. Kosten hiervoor zijn €97,01 incl. BTW.

Wat betekent Lifetime toegang?

Lifetime betekent ‘een leven lang’. In dit geval gaat dat over het ‘leven’ van de Mind2Perform Academy, dus zolang als de Academy bestaat.

Werkt dat wel online?

Absoluut, en in sommige gevallen zelfs beter dan live! Het geeft je namelijk de kans om in je eigen tijd en in alle rust de lessen te volgen. Je hoeft er geen afspraken voor te maken, je doet het wanneer het jou uitkomt. Ook kun je makkelijk lessen en video’s nog een keer terug kijken. Daarnaast kun je meditaties blijven gebruiken. 

En mocht je nu wel meer begeleiding willen? Ga dan voor het Live of het VIP-traject, dan heb je het beste van twee werelden!

Ik zit al zoveel achter mij computer of op mijn tablet of mobiele telefoon!

Tja, dan kan je altijd nog offline mentale training sessies bij mij volgen 🙂 check de mind2perform.nl/coaching.

Wanneer is het niets voor mij?

Oké, ik hou er niet van om mensen uit te sluiten. Maar als je geen zin hebt om naar jezelf te kijken, met een eerlijk en open blik. Dan heeft het voor jou weinig zin om mee te doen. Aangezien ik nogal resultaatgericht ben en graag zie dat mijn ruiters en amazones grote stappen maken zodat ze het beste uit zichzelf (en hun paard) kunnen halen, adviseer ik je dan om niet mee te doen 🙂